Cosuri rachita Sunt 70 produse.


Cosuri din rachita

Comercializam o gama variata de cosuri din rachita, la preturi competitive, impletite manual de renumiti mesteri care, impreuna cu noi duc mai departe tainele acestei frumoase arte populare.

In aceasta gama completa de cosuri de rachita sunt incluse: cosuri rachita pentru cadouri, cosuri rachita pentru flori, cosuri rachita pe...


Cosuri din rachita

Comercializam o gama variata de cosuri din rachita, la preturi competitive, impletite manual de renumiti mesteri care, impreuna cu noi duc mai departe tainele acestei frumoase arte populare.

In aceasta gama completa de cosuri de rachita sunt incluse: cosuri rachita pentru cadouri, cosuri rachita pentru flori, cosuri rachita pentru cumparaturi, cosuri rachita pentru legume fructe, cosuri de prezentare, cosuri din rachita pentru patiserii si cofetarii, cosuri din rachita pentru sticle, cosuri din rachita pentru copii si cosuri rachita pentru animale.

Cosurile de rachita au o gama vasta de intrebuintari cum ar fi cosuri de rachita pentru impachetare cadouri, cosuri din rachita pentru ornamente si buchete de flori, cosuri din rachita pentru expunerea diferitelor produse de la cele traditionale pana la cele moderne (alimentare si nealimentare, legume, fructe, etc), cosuri rachita pentru transportul si odihna animalelor, cosuri din rachita utilizate ca suport pentru ghiveci cu flori, etc.

Cosurile de rachita pot fi impletite din fir de rachita intreaga sau injumatatit, din fir cojit sau nedecojit. Cosurile de rachita din rachita intreaga nedecojita vor avea culoarea neagra ( culoarea rachitei intregi nedecojite dupa fierbere). Cosurile din rachita decojita vor avea o culoare nature - camel, mai deschisa chiar spre alb initial daca rachita este proaspat decojita si se vor colora in timp acest lucru fiind accelerat de prezenta soarelui si a luminii.

Cosurile din rachita, impletite manual din materii prime naturale si biodegradabile, inca pastreaza autenticitatea obiectelor de arta populara, fiind utile si decorative in acelasi timp. Datorita unor calitati ca: aspect natural, ecologice, traditionale, ornamentale si autentice  aceste impletituri sunt tot mai apreciate in lumea moderna.


Citeste mai mult...
 • Cosuri rachita pentru...

  Cosuri rachita pentru cadou

  Cosuri rachita

  Comercializam o gama variata de cosuri pentru cadouri, la preturi incepand de la 15 ron, impletite manual de renumiti mesteri care, impreuna cu noi duc mai departe tainele acestei frumoase arte populare. Avem cele mai deosebite modele de la cosurile traditionale pana la modele speciale gen cescuta, roaba, tricicleta, tractoras.

  Cosurile din rachita, impletite manual din materii prime naturale si biodegradabile, inca pastreaza autenticitatea obiectelor de arta populara, fiind utile si decorative in acelasi timp. Datorita unor mari calitati ca aspect natural, ecologice, traditionale, ornamentale si autentice  aceste impletituri sunt tot mai apreciate in lumea moderna.

 • Cosuri rachita...

  Cosuri rachita cumparaturi

  Cosuri rachita

  Comercializam o gama variata de cosuri pentru cumparaturi, la preturi incepand de la 25 ron, impletite manual de renumiti mesteri care, impreuna cu noi duc mai departe tainele acestei frumoase arte populare. Un produs ecologic si biodegradabil care poate inlocui elegant orice sacosa, plasa sau cos de cumparaturi din plastic. Cele mai deosebite modele nature, lacuite sau vopsite in orice culoare la alegere.
 • Cosuri rachita pentru...

  Cosuri rachita pentru flori

  Cosuri rachita


  Comercializam o gama vasta de impletituri de rachita ce pot fi folosite in domeniul florilor, atat pentru aranjamente, buchete , suport ghiveci cat si pentru decor exterior (parcuri, gradini).

  Ofera o floare intr-un design ce combina traditionalul cu modernul, un cadou original si inspirat chiar si pentru cele mai pretentioase persoane.

 • Cosuri rachita legume...

  Cosuri rachita pentru legume si fructe

  Cosuri de rachita


  Comercializam o gama variata de cosuri din rachita pentru fructe si legume la preturi competitive.
  Intr-o lume a defrisarilor si in care domina plasticul, haide-ti sa fim ceva mai conservatori si sa protejam natura folosind impletituri din rachita. Depoziteaza fructele/legumele traditional intr-un cos elegant, ecologic si biodegradabil.Va crea oriunde (de la un simplu decor pe masa din casa pana la prezentarea produselor intr-un magazin) un ambient cald, placut, imbinand arta popular in lumea moderna de azi.
 • Cosuri rachita pentru...

  Cosuri rachita pentru cosuri

  Cosuri rachita


  Cosuri traditionale si elegante pentru orice tip de sticle la preturi accesibile. Ofera un cadou simplu intr-un ambalaj care va aduce valoare.
 • Cosuri rachita pentru...

  Cosuri din rachita pentru copii

  Cosuri rachita


  Cosuri din rachita pentru copii la cel mai bun pret, cu un design interesant. Cosuri pentru copii, ce vor aprecia un produs ecologic si traditional, lucrat manual de mesteri populari.
 • Cosuri rachita pentru...

  Cosuri rachita pentru animale

  Cosuri rachita


  Comercializam cosuri din rachita pentru toate tipurile de animale, de la caini de talie mare pana la pui de pisica si pasari. O casa pentru animalul tau ecologica, biodegradabila, atragatoare la pret si realizata hand-made de cei mai priceputi mesteri populari. Se pot realize pe comanda la orice dimensiune si culoare.
pe pagina
Se afiseaza 1 - 12 din 70 produse