Urmariti-ne pe Facebook

Oferte speciale

Cosuri rachita Sunt 69 produse.


Cosuri din rachita

Comercializam o gama variata de cosuri din rachita, impletite manual de renumiti mesteri care, impreuna cu noi duc mai departe tainele acestei frumoase arte populare.

In aceasta gama completa de cosuri de rachita sunt incluse: cosuri rachita pentru cadouri, cosuri rachita pentru flori, cosuri rachita pentru cumparaturi, cosuri...


Cosuri din rachita

Comercializam o gama variata de cosuri din rachita, impletite manual de renumiti mesteri care, impreuna cu noi duc mai departe tainele acestei frumoase arte populare.

In aceasta gama completa de cosuri de rachita sunt incluse: cosuri rachita pentru cadouri, cosuri rachita pentru flori, cosuri rachita pentru cumparaturi, cosuri rachita pentru legume fructe, cosuri de prezentare, cosuri din rachita pentru patiserii si cofetarii, cosuri din rachita pentru sticle, cosuri din rachita pentru copii si cosuri rachita pentru animale.

Cosurile de rachita au o gama vasta de intrebuintari cum ar fi cosuri de rachita pentru impachetare cadouri, cosuri din rachita pentru ornamente si buchete de flori, cosuri din rachita pentru expunerea diferitelor produse de la cele traditionale pana la cele moderne (alimentare si nealimentare, legume, fructe, etc), cosuri rachita pentru transportul si odihna animalelor, cosuri din rachita utilizate ca suport pentru ghiveci cu flori, etc.

Cosurile de rachita pot fi impletite din fir de rachita intreaga sau injumatatit, din fir cojit sau nedecojit. Cosurile de rachita din rachita intreaga nedecojita vor avea culoarea brun  roscat ( culoarea rachitei intregi nedecojite . Cosurile din rachita decojita vor avea o culoare nature - camel, mai deschisa chiar spre bej initial daca rachita este proaspat decojita si se vor colora in timp acest lucru fiind accelerat de prezenta soarelui si a luminii.

Cosurile din rachita, impletite manual din materii prime naturale si biodegradabile, inca pastreaza autenticitatea obiectelor de arta populara, fiind utile si decorative in acelasi timp. Datorita unor calitati ca: aspect natural, ecologice, traditionale, ornamentale si autentice aceste impletituri sunt tot mai apreciate in lumea moderna.


Citeste mai mult...
pe pagina
Se afiseaza 1 - 18 din 69 produse